Híreink

2033

 

Az Intrepress Magazint nehéz antiszemitizmussal, esetleg szélsőjobboldali elfogultsággal vádolni. A 36. éve megjelenő havilap mostani számában, Borvendég Zsuzsanna tollából rendkívül érdekes írás látott napvilágot. A Gazdasági lobbik a Kádár-rendszerben, Pénzmosás Ausztriában című írásban a következőkről szerezhetünk tudomást.
A magyar katonai felderítés a hetvenes években vállalatokat hozott létre Nyugaton. A cégek a hírhedt és lapunkban is többször bemutatott bécsi CW banknál vezették számláikat, de a valós pénzügyi tevékenység a bécsi Winter Banknál zajlott. A Winter Bank jelentős tulajdonosa a magyar-zsidó származású Simon Moskovics volt, aki a keleti blokk állami bankjai és a nyugati bankok közötti üzletekre specializálódott.
1973-ban tehát ennél a banknál helyezték el a katonai felderítés pénzeit. E pénzeket többek között a katonai felderítés embere kezelte, akinek a cégiratok alapján elvileg nem is volt jogosultsága a számlák felett rendelkezni, és akit nem sokkal korábban azért utasítottak ki Libanonból, mert izraeli körökkel működött együtt.
A nyolcvanas évek belügyi jelentéseiből kiderül, hogy ekkor már magyar kereskedők és üzletkötők is a Winter Banknál helyezik el a kisíbolt pénzeiket, sőt a Winter Bank végzi a hazai ellenzék finanszírozását is. Simon Moskovics és a bank egyes alkalmazottai hazánkkal kapcsolatos tevékenységük során szorosan együttműködtek Izraellel és különböző zsidó szervezetekkel.
Ezek a szervezetek 1984-ben a deportálások negyvenedik évfordulója kapcsán Holokauszt-megemlékezés szervezése ürügyén utaztak egyre gyakrabban Magyarországra. A rendezvény fővédnöke Menáhém Begin izraeli miniszterelnök volt.
A jelentésekből kitűnik, hogy Moskovicsék már 1983-ban pontosan tudták előre, hogy Magyarország milyen pénzügyi intézkedéseket szándékozik tenni, hiszen Fekete János, akkori MNB alelnök pénzét is Moskovics kezelte. A jelentések szerint a Winter Bank alkalmazottja arról számolt be, hogy jelentősebb összegeket akarnak küldeni Rajk Lászlónak, Kertész Róbertnek és egy bizonyos Iván nevű személynek, majd „megbízható zsidó fiúk” iránt érdeklődött, akik összekötőként szóba jöhetnek.
Talán ennyi is elég az alapos és jól megírt cikkből, hogy indokoljuk a címet. Csurka István erről beszélt. Hogy a magyar ellenzék egy jelentős része, majd később a kormánypártok izraeli és magyarországi zsidó körök kezében vannak, akik együttműködve a nómenklatúra egyes szereplőivel már a nyolcvanas évektől tudatosan készítették elő a rendszerváltozást. Majd utána – erről Borvendég cikke ugyan nem szól – de lényegében lerabolták az országot és megakadályozták, hogy 1990 után Magyarország kiaknázza lehetőségeit, és eltiportak, szétbomlasztottak, tönkretettek minden értelmes nemzeti érdeket szolgáló kezdeményezést.
És mielőtt valakik nekiesnének Borvendég kutatásainak, rögzítsük: Borvendég ugyanúgy nem általában a zsidókról írja cikkét, mint ahogy sem Csurka István, sem a Magyar Fórum nem általában ír a zsidókról.

Forrás : http://magyarforum.hu/

A két kis székely legény Dobos Attila Magyarok Világhimnusza című szerzeményét adják elő egy iskolai ünnepségen. Csilingelő, tiszta hangjuk betölti a termet, egyikük oly átéléssel énekli a dalt, hogy még a szemét is behunyja.

“Iskolánk és a falu kicsi büszkeségei. Minden elismerés a kolléganő tanítónéninek.” – írja a Facebookon egy zágoni lakos.

Merthogy a jelent nem Budapesten, nem Debrecenben zajlik, hanem Erdélyben, mégpedig Zágonban Mikes Kelemen szülőföldjén, Budapesttől mindegy 800 kilométerre.

Van jövő, van remény. Szóljon ez a dal minden magyar embernek határon innen és határon túl.

 

 

AUSZTRIAI VÁLASZTÁS

Lezajlott az osztrák elnökválasztás első fordulója, amelyen – mint ismert – a Szabadság Párt jelöltje tönkre verte a II. világháború óta uralkodó, az állam vezetését egymás között megosztva gyakorló néppártiakat és szociáldemokratákat. Természetesen tudjuk, hogy a második fordulóra ezek (valamint a többi globalista párt – a liberálisok, az álzöldek, stb.) összefognak majd, hogy megakadályozzák a nemzeti párt jelöltjének, ezáltal a nemzeti gondolkodásnak a hatalomra jutását.

Akármi is lesz a második forduló végső kimenetele, ezt az eredményt már nem lehet semmissé tenni, nem lehet a nemzeti gondolatot lenézően mucsainak, szélsőségesnek titulálni, hiszen a győztes nem lehet szélső, hanem az a gondolat a meghatározó a választók között.

Jellemző, hogy Bécsben az eredmény eltér az országostól. Nyilván azért, mert Bécs a vidéki városoknál jobban fel lett hígítva mindenféle bevándorlóval, akik félnek mindentől, ami nemzeti (mármint a befogadó ország nemzeti szellemisége). Nem véletlenül erőltették a globalista pártok a bevándorlás segítését, hiszen azok az ő szavazótáborukat erősítették.

A MIÉP gratulál a Szabadság Párt eredményéhez, és reméljük, hogy itthon is, Ausztriában is és Európában is egyre erősebb lesz a felelős nemzeti gondolkodás az eddig meghatározó nemzetrombolással szemben.

Budapest, 2016. április 26.
Dr. Fenyvessy Zoltán
a MIÉP elnöke

13062541_1710885402525335_1735438020489052563_n

 

 

 

 

 

A MIÉP álláspontja a boltok vasárnapi nyitvatartása kapcsán

Elutasítjuk a boltok vasárnapi nyitvatartási. Az emberek nem robotok, joguk van a szabad vasárnaphoz. A családok legalább ezt a napot tölthessék együtt, eljuthassanak templomba, vagy bárhova ahelyett, hogy a multinál éhbérért dolgoztassák őket, vagy plazákban, áruházakban császkáljanak, unaloműzés gyanánt. A hetedik napon a Jóisten is megpihent, ez a szabadnap jár a kereskedelemben dolgozóknak is. Aki be akar vásárolni hétvégére, bőven megvan a lehetősége. A vasárnapi boltzár jól működik Európában hosszú évtizedek óta.

Elhatárolódunk a Jobbiktól, akik azzal a lépésükkel, hogy néppártosodásuk érdekében a szoclibek mellé álltak, a saját szavazóik hátába döfték a kést.

Elhatárolódunk a baloldal -az én templomom a pláza- és hasonló ateista szlogenjeitől. A választók kétszer nemet mondtak az istentelenségükre, takarodjanak a közéletből.

Szánalmasnak tarjuk a kormány azon döntését, mely alapján a boltok vasárnapi zárvatartásával kapcsolatos törvény visszavonták. Ha már bevezették, merjék vállalni és megküzdeni az igazukért, még ha veszítenének is. Vonják vissza, ha a többség azt akarja. A többség akarata nem derült ki népszavazás híján. A kormány megfutamodott, nem mer kockázatot vállalni, pedig ez a törvény az, melyet a kormány törzsvszavazói nagy többséggel támogatnak és most őket köpik szemen. Innen is látszik, hogy csak szavaiban van keresztény kormánya hazánknak.

Magyar Igazság és Élet Pártja

images  ScreenHunter_114 Mar. 12 19.57

 

 

 

 

 

 

a bevándorlókat az osztrák politikus.

Videó!

 

Ha érdekelnek a hasonló cikkek, lájkold a facebook oldalunk:

  … és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák!

Robert Lugar osztrák politikus az Osztrák Nemzeti Tanács ülésén kritizálta Németországot és Angela Merkelt, Neandervölgyi ősembereknek nevezte a bevándorlókat, akik műveletlenek és megtévesztett vallási fanatikusok.

Forrás :  Titkolt Hírek

 

 

 

 

 

 

12832387_802331999911348_5155516377013958825_n

Közlemény

Tolnai Péter hazaáruló! Tolnait fosszák meg állami kitüntetésétől és minden közéleti tisztségétől!

A Magyar Igazság és Élet Pártja Gyulai Szervezete követeli, hogy a magyar kormány vonja vissza Tolnai Péter állami kitüntetését. A Fidesz egy hazaárulót tüntetett ki március 15-én! Tolnai Nagy-Románia ünnepén együtt pezsgőzött és tortázott a Magyarország megcsonkítását ünneplő románokkal. A Fidesz politikusa elárulta hazáját! Szégyen, hogy egy ilyen embert tüntet ki a Honvédelmi Minisztérium. Egy egészséges nemzet az ilyen embert börtönbe zárja, nem pedig kitünteti.

A Magyar Igazság és Élet Pártja Gyulai Szervezete felszólítja Tolnai Pétert, hogy szedje össze a megyeházán lévő cuccait, adja vissza pártagkönyvét a Fidesznek, az állami kitüntetésről pedig mondj le önszántából. Ez lehetne az egyetlen elfogadható cselekedete egy ilyen embernek! Amennyiben mindezt nem teszi meg önként, a Fidesz Tolnait mondassa le minden közéleti tisztségéről, illetve zárja ki soraiból.

Dr. Simicskó István, Magyarország honvédelmi minisztere Honvédelemért Kitüntető Cím II. fokozatát adományozta Tolnai Péternek, a Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlése alelnökének. Annak a Tolnai Péternek, aki többek között a Békés Megyei Közgyűlés elnökével, Zalai Mihállyal egyetemben részt vett a 2015. december 1-jén Gyulán, a Románia Gyulai Főkonzulátusa által szervezett ünnepségen.

Románia legnagyobb nemzeti ünnepe december 1-je. Szomszédunk ekkor ünnepli meg nagy csinnadrattával Erdélyország Nagy-Romániához való csatolását. Ez nekünk, magyaroknak gyásznap. Egy nemzeti lelkületében egészséges országban ezen a napon minden hivatalon és épületen fekete nemzeti gyászlobogónak kellene kint lennie. Mi még emlékszünk arra, hogy 2002-ben, az akkor ellenzékben lévő Fidesz jogosan illette kemény kritikával a hatalmon lévő Medgyessy Péteréket. A Fidesz történelmi emlékezete sajnos megint kihagy.

Mielőtt bárki félre akarja magyarázni sorainkat: a MIÉP-nek nem a román néppel van baja, hanem azokkal a fideszes és más magyar politikusokkal, akik együtt ünneplik Magyarország megcsonkítását. Véleményünk az, hogy ilyen embereknek a magyar közéletben helyük nincs.

Decemberben felszólítottuk Zalai Mihályt, Tolnai Pétert és az összes többi politikust, aki ott volt, hogy azonnali hatállyal mondjon le minden köztisztségéről. Ilyen emberek alkalmatlanok a magyarság érdekinek megvédésre, nemzetünk képviseletére, írtuk akkor. Természetesen az említett személyek a mai napig mélyen hallgatnak és sunnyognak. Gerinctelen, senki alakok az ilyen politikusok, üljenek a politikai kerekasztal jobb- vagy baloldalán.

Singer Attila, elnök
MIÉP Gyulai Szervezete

FORRÁS :  MIÉP IFJÚSÁGI TAGOZAT

 

 

Legyen béke, szabadság és egyetértés!

10399301_800684766742738_2938096187932006656_n

Gyulán Kossuth téren és a Petőfi téren emlékeztek az 1848. március 15. napján kitört forradalomra.

Az 1848–49-es szabadságharc 168. évfordulóján Gyulán, a Petőfi tér öreg fái közé kifeszített óriási kokárda alatt megrendezett ünnepi műsor a Himnusszal indult, amit az Erkel Ferenc Vegyeskar tolmácsolásában hallgathattak meg az ünneplők.

A program a márciusi eseményekre való visszaemlékezéssel folytatódott, amire ezúttal prof. dr. Csikány Tamás ezredest, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem egyetemi tanárát kérték fel. Az előadó a maga szórakoztató stílusában tette különlegessé a megemlékezést, felidézett sok apró, ritkán hallható momentumot az akkori eseményekkel kapcsolatban.

– Március 14-én egy fiatal berontott a Pilvax kávéházba és felkiáltott: Bécsben kitört a forradalom! – kezdte az események részletezését az előadó. – Petőfi Sándor másnap már kora reggel ébresztgette közös Dohány utcai lakásukban Jókait, majd összejöttek néhányan a napi események megtervezésére. Többen közülük aggódtak azon, hogy talán rossz vége lesz a szervezkedésüknek, ám ahogy Vasvári Pál Petőfi sétapálcájával beszéd közben egy irányba mutatott, abból egy kés szaladt ki, és Bécs irányában csapódott a falba, amit a fiatalok jó jelnek vettek a további események kimenetelét illetően. Jókai aztán az asztalra ugrott a Pilvax kávéházban, és elmondta a 12 pontot, amit előző este írt meg, és annak végén azt kiáltotta: Legyen béke, szabadság és egyetértés! – folytatta az előadó.

Prof. dr. Csikány Tamás részletes előadásából azt is megtudhattuk, hogy Petőfi különösen örült, amiért a forradalom szerdára esett, mert erre a napra szerencsenapként tekintett, mivel házasságát is szerdán kötötte. Az is kiderült az ünnepi beszédből, hogy a fiatalok elsődlegesnek a 12 pontjuk első pontját, a sajtószabadságot tartották, és a nyomdában maga a nyomdász javasolta nekik, hogy foglalják le a nép nevében a nyomdagépet. Így sikerülhetett, hogy aznap délre Petőfiék már ki is hirdették a sajtószabadságot. Az események sorát Táncsics Mihály kiszabadítása követte, majd a nap történései a Nemzeti Színházban folytatódtak és fejeződtek be.

Az ünnepségen Vikidál Gyula és Jordán Tamás működött közre. A költő visszatér, az Ébredj! és az Élet szép című dalok hangzottak el a Liszt Ferenc-díjas énekestől ezen a napon. Előadótársa, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész és rendező a Föltámadott a tenger és A szabadsághoz című Petőfi-költeményeket adta elő a költő szobra mellett. Műsorát kiegészítette Juhász Gyula 48 március 15. című versével is.

Az ünnepi műsor koszorúzással zárult, amelyen többek között Gyula Város Önkormányzata, a Békés Megyei Kormányhivatal, a Gyulai Rendőrkapitányság, az Országos Mentőszolgálat, a helyi pártok és civil szervezetek képviselői is elhelyezték koszorúikat a Petőfi-szobornál.

A Magyar Igazság és Élet Pártja Gyulai Szervezete nevében Baranyó Sándor, dr. Sánta Endre és Singer Attila koszorúztak mindkét helyszínen.

 

 

 

 

10313092_976485069096130_3373537132994158606_n

Magyar Érdemrend középkeresztje (polgári tagozata) kitüntetést kapott Kassai Lajos! Gratulálunk “Lovasíjász”!!!

Áder János március 15. alkalmából a Magyar Érdemrend középkeresztje (polgári tagozata) kitüntetést adományozott Kassai Lajos lovasíjász, íjkészítő részére, az ősmagyar hagyományok felelevenítését és átörökítését a hazai lovasíjász sport megteremtésével és népszerűsítésével szolgáló, értékteremtő munkája, valamint öt Guiness-rekordot eredményező rendkívüli sportteljesítménye elismeréseként!

Sajnos ez a hazaszeretett és ez a remek film, ami magyarságunkról szól kevés egy Kossuth Nagydíjhoz, azt a Saul “fiúk” “érdemelték ki.”

FORRÁS:MIÉP PÁSZTÓ

1929003_976468239097813_5943152975373164494_n

Ma van a Magyar zászló és címer emléknapja!

Az Országgyűlés 2014 decemberben döntött arról, hogy március 16-át a magyar zászló és címer emléknapjává nyilvánítja. A magyar emberek számára a nemzeti jelképek különleges jelentőséggel bírnak, mert azok, noha Magyarország határai nem esnek egybe a nemzet határaival, a nemzet közös nyelvi, kulturális és történelmi hagyományainál fogva mégis egységesek.

 

 

 

10294511_1056695927744182_1422610252817204348_n

Kedves Barátaim! VALÓDI RENDSZERVÁLTÁSRA KÉSZÜLÜNK!
Arra az elmaradt-elhazudott Rendszerváltásra, amelyet jobb- és balliberális korrupt elitjeink megakadályoztak, kisiklattak. Az az ország,- a Kárpát medencei Nagy-Magyarország, amely természeti és szellemi adottságainál fogva Európa legelső,- Európát irányító állama kéne legyen,- az elmúlt 20 évben újra elvesztette függetlenségét, megszállt-kifosztott terület lett ismét, minden fontosabb “pénztermelő ágazatot” megszereztek a globális kapitalista gyarmatosítók!… Aki ezt nem érti-érzi, azt a vér korrupt baloldal milliárdosainak szirénhangjai ejtik fogságukba,- vagy túl sok Orbán-beszédet hallgattattak vele… A LÉNYEG azonban: Egyetlen parlamenti párt sem akar már kiszállni a Globális Kapitalizmus VILÁGPUSZTÍTÓ örvényéből!!!… Minden egymás elleni bírálat-támadás elterelés,- csak a saját érdekeiket szolgálja… Föl sem merül már a részükről a globalizmust kiszolgáló EU elhagyásának gondolata, legfeljebb egy kis vergődés-tiltakozgatás az Európát akár meg is semmisíthető emigránsügyben… Az elmúlt 20 évben egyedül a MIÉP szállt szembe a Világpusztítókkal!… És egyedül az Egyetlen Radikális MIÉP-nek lesz joga a Valódi Rendszerváltásra… Aki csatlakozik hozzánk, éreznie kell,- hogy csak két választásunk lehet: SZABAD MAGYARORSZÁG, – vagy, – minden eddig létező diktatúránál nagyobb elnyomatás, RABSZOLGASÁG…
Deli Károly, a MIÉP alelnöke

Forrás: MIÉP Országos Alelnöki oldal

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: